Nevydařený předposlední turnaj ligy

09.04.2014 10:21

30. března jsme zamířili na turnaj do SH Dopravní ve Vítkovicích. Již od začátku jsme věděli, že se bude jednat o velice těžké zápasy. Nehledě na to, že jsme byli řádně oslabeni o podstatnou část základní sestavy, tak jsme to pořádně zpackali.

Jako první jsme nastoupili na palubovku proti favorizovanému týmu Ossika Třinec, který jsme vždy dokázali trošku potrápit a tak jsme doufali, že se nám to podaří opět. Ale nebyl to náš den a nic se nedařilo. Po postupně narůstajícím skóre a neschopnosti obsadit hráče Ossika jsme inkasovali branku za brankou a nechali jsme se zostudit potupnou porážkou 1:7.

Když říkám, že jsme se zostudili porážkou 1:7, nebylo to nic proti zápasu proti 1. Sokol letce Porubě. Ti vyhnali našeho brankáře již po první pár minutách, kdy jsme inkasovali 4 branky. Hra našeho týmu byla velice špatná a nebyli jsme schopni obsazovat hráče střílející ze středu. Proti tomuto týmu jsme očekávali velký boj, bohužel v polovině zápasu to byl již odevzdaný výkon, který měl za následek porážku poměrem 1:9 a tohle kolo se nám opravdu nepodařilo.

Doufáme, že poslední kolo bude mít jiný průběh a na hale v Bílovci 26.4. si spravíme náladu.