Miniturnájek Bazingy

09.04.2014 10:14

Místo úterního tréninku jsme se rozhodli uspořádat miniturnájek „Bazinga Open 2014“. Týmy, které byly vytvořeny s našich členů byly rozděleny po 4 hráčích a na zmenšeném hřišti mohli změřit své síly týmy 4 kapitánů (Rostíka, Kovala, Toma M. a Jindry).

Jako první si svůj tým vytvořil Jindra, který k sobě přibral Honzu, Martyho a Majkla a pojmenovali se Lascivní Modrásci. Jako druhý se k výběru osmělil Tomáš Myšák, který se chtěl stát vítězem turnaje s týmem FBC Sabaton Steelers, Koval nezahálel a do svého týmu naverboval Šolcíka, Zdeňu a Granka. Až před turnajem bylo zvoleno jméno „Bílá síla“. Díky tomu, že Rosťa byl pracovně a pak soukromě mimo ČR, poslední tým vznikl až těsně před turnajem a do týmu Rostíka patřili: Kuba, Forbes a Tomáš B.

Hrálo se stylem každý s každým a poté semifinále a finále. Samozřejmě, že k turnaji patří výhry a ty byly pro motivaci položeny na stůl.

Lascivní modrásci            vs.          Fbc Sabaton Steelers                    1:2

Rosťa team                      vs.          Bílá síla                                          0:2

Bílá síla                            vs.          Fbc Sabaton Steelers                    1:2

Lascivní modrásci            vs.          Rosťa team                                    1:2

Bílá síla                            vs.          Lascivní modrásci                          2:4

Rosťa team                       vs.          Fbc Sabaton Steelers                    3:0

Následovalo semifinále, kde se setkali první tým se čtvrtým a druhý se třetím. Poslední tým ze základní skupiny Bílá síla se potkal s týmem Rosťa team a byl to tuhý boj až do konce. Museli nakonec rozhodovat nájezdy, kde se až v páté sérii trefila Bílá síla a tak postoupila. V druhém semifinále zabojoval tým Sabatonů a postoupil do finále zaslouženě on. Boj o třetí místo nakonec lépe zvládli borci v modrých dresech a tak byla zasloužená medovina jejich. Rozdrtili tým černých v poměru 4:0. Finálový boj, po základní skupině překvapivý nakonec lépe zvládla Bílá síla a tak bylo pořadí následující:

1.       Bílá síla (KOVAL)

2.       FBC Sabaton Steelers (TOM M.)

3.       Lascivní Modrásci (JINDRA)

4.       Rosťa team (ROSTÍK)

Není důležité jak se skončilo, ale to, že to byl sveřepí boj, kde si nikdo nedal nic zadarmo a došlo i na lámání holí a nadávky rozhodčímu :-D Každopádně stmelilo nás to až až :-D